Fes turisme amb TRAM d’Alacant

La província d’Alacant és la destinació turística de milers de persones durant l’any. De nord a sud, en la costa i a l’interior ofereix milers d’alternatives per a gaudir dels seus nombrosos atractius.

Festes populars, platges, ciutats i pobles amb encant, gastronomia tradicional i d’avantguarda són algunes de les possibilitats que ofereix Alacant.

En aquest atractiu context, TRAM d’Alacant ofereix una moderna xarxa de tramvia, tren-TRAM i ferrocarril que uneix Alacant amb Dénia però que travessa localitats tan atractives com la pròpia ciutat d’Alacant, El Campello, la Vila-joiosa, Benidorm, Altea, Calp, Benissa o Dénia.

L’actual línia del TRAM d’Alacant parteix de la línia que es va posar en marxa a principis del segle XX entre Alacant i Dénia i discorre al llarg de la Costa Blanca, travessant les comarques de l’Alacantí i les Marines Baixa i Alta.

El recorregut en molts trams pròxim a la costa també s’endinsa per zones d’interior i muntanya, oferint al pas del tren paisatges únics.

Des del centre d’Alacant, en l’estació de Luceros es pot arribar en poc més d’una hora a Benidorm, mentre que des d’aquesta ciutat turística per excel·lència es continua fins a Dénia, en un viatge que ens acosta a llocs tan atractius com Altea o Dénia.

https://www.comunitatvalenciana.com/

https://www.alicanteturismo.com

http://www.costablanca.org/