Data
30 de January de 2014

FGV adjudica el manteniment del peatge del TRAM d’Alacant per 1,7 milions d’euros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el manteniment dels sistemes de peatge dels línies del TRAM Metropolità d’Alacant per 1.782.623,60 euros, Impost del Valor Afegit exclòs, per un termini de quatre anys, per la qual cosa a cada exercici li corresponen 445.494,40 euros, sense comptar amb l’IVA.

El manteniment afecta un total de 377 equips, desglossats en els 20 màquines automàtiques d’expedició de títols de transports ubicats en els estacions; 76 existents dins dels unitats de tramvies i trens; 43 màquines portàtils que utilitzen els agents de FGV; 198 canceladoras i 38 flaps o passos d’estacions subterrànies.

L’adjudicació afecta l’equipament associat als sistemes de peatge ubicats en baixadors, estacions, subestacions, túnels i tallers El El Campello, dels línies 1, 2, 3, 4 i 9 de la xarxa Tram d’Alacant, inclòs el peatge embarcat en els unitats mòbils de la sèrie 4100, 4200 i 2500.

L’objectiu fonamental del manteniment dels dispositius és mantindre en perfecte estat de conservació i funcionalitat els sistemes i equips que componen els instal•lacions, Garantint Al mateix Temps La Seguretat I disponibilitat de cada subsistema.

Entre els equips i sistemes de peatge a mantindre és troben els automàtiques d’estació, automàtiques embarcades, validadors en trens i tramvies, taquilles, terminals portàtils, flaps o passos en estacions subterrànies, personalizador de targetes personals, el sistema Central de Peatge i el sistema de pagament a crèdit.

FGV ha realitzat ja el procés d’adaptació dels màquines expenedores de títols de transport als nous bitllets de zinc euros en el TRAM Metropolità d’Alacant i iniciarà, en breu, l’adaptació dels mateixes per al pagament amb targeta de crèdit amb PIN.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...