Data
21 de November de 2020

FGV adjudica el manteniment d’instal·lacions i dependències del TRAM´d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el manteniment i conservació de les instal·lacions i dependències de l’empresa pública  en la província d’Alacant per un import de 2.368.875,98 euros, IVA inclòs, i un termini de quatre anys més una possible pròrroga d’una anualitat.
 
Este contracte, adjudicat per FGV a Audeca SL, té per objectiu realitzar els manteniments preventius i reparacions necessàries per a mantindre les instal·lacions i dependències de la xarxa del TRAM d’Alacant en perfectes condicions de conservació.
 
Les labors incloses afecten cristalleria, llanterneria, ferreria, contenidors de neteja, desembossos de fosses sèptiques, lloguer de maquinària, compra de xicotet material industrial i de ferreteria, reparació de bombes, manteniment portes i barreres d’aparcament, xicotet material de senyalització vial, que abans s’executaven per part de distintes empreses. 
 

Els servicis a realitzar que es contemplen en este contracte són, d’una banda, el cànon de Manteniment Ordinari, tant el preventiu com el correctiu, i d’una altra, els reposats, materials i reparacions extraordinàries que siguen necessaris per al bon exercici dels treballs a realitzar. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...