Data
31 de October de 2015

FGV ajusta les limitacions de velocitat en la Línia 9 del Tram per a adaptar les condicions de circulació a l’estat de la infraestructura.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)  ha pres la decisió d’ajustar la velocitat en determinats punts de la Línia 9 del TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia) per a adaptar les condicions de circulació a l’estat  de la infraestructura.

L’Intensa calor de les últimes setmanes està provocant incidències en el material mòbil i en la infraestructura de via que afecten la regularitat de la circulació i al temps de viatge.

La gestió de la circulació està sent ajustada a les noves condicions d’explotació i FGV està adoptant les mesures necessàries per a amortir els retards i controlar-los una vegada la situació estiga estabilitzada.

FGV està executant un Pla de Modernització de la línia que permetrà que la connexió Benidorm-Dénia complisca amb els estàndards de qualitat i servici de la resta de línies del TRAM d’Alacant.

Este pla d’inversions comprén millores en el material mòbil dièsel actual; la renovació de la infraestructura i la superestructura de via, el condicionament i rehabilitació d’estacions i baixadors i la instal·lació de nous sistemes de seguretat ferroviària ATP, de comunicacions i de gestió de tràfics centralitzats. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...