Data
29 de March de 2013

FGV aplicarà a partir de l’1 de gener del 2013 les noves tarifes per al servei del TRAM Metropolità d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplicarà, a partir de l’1 de gener, les noves tarifes de preus del TRAM Metropolità d’Alacant amb un increment mitjà del tres per cent. Cal ressenyar que, en l’última pujada de preus del passat mes de setembre, només es va augmentar l’obligatori percentatge del 2 per cent decretat pel Govern central per la pujada de l’Impost del Valor Afegit (IVA).

D’esta manera, i tenint en compte que el TRAM Metropolità d’Alacant posseïx sis zones distintes en la seua xarxa, el bitllet senzill zona A (TAM) costarà 1,45 euros; el bitllet senzill per a una de les zones B/C/D/E/F passa a 1,35 euros; el bitllet d’Anada i Tornada per a una de les zones B/C/D/E/F passa a 2,35 euros; el bo 10 zona a passa a 8,25 euros; i el bo 10 per a una de les zones B/C/D/E/F passa a 7,60 euros; i el bo 30 per a una de les zones B/C/D/E/F passa a 21,50 euros.
 
Els títols de transport de la zona a o zona TAM de bo escolar, bo Jove i bo Or no modifiquen el seu preu.
 
Les zones en què FGV proposa els preus corresponen a B/C/D/E/F, en els que ven títols de transports propis. La zona a o zona TAM, que correspon amb l’àrea metropolitana d’Alacant, depén quant al preu dels bitllets a l’Ajuntament d’Alacant.
 
A partir de l’1 de gener, i igual que les noves tarifes, entrarà en vigor el canvi de zona del baixador de Paradís del TRAM Metropolità d’Alacant, que passa de la zona B a la zona C.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...