Data
14 de September de 2017

FGV celebra a Alacant els seus 30 anys en servici amb activitats en l’estació de La Marina

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) celebra el 30 aniversari com a empresa responsable de la gestió de la línia que unix Alacant i Dénia, amb una sèrie d’activitats que començaran diumenge que ve 18 de juny en l’estació de La Marina, actual seu de l’entitat.

¡Este pròxim diumenge i el 2 de juliol, FGV obri les seues portes a Alacant per a mostrar un dels seus trens d’època pertanyents al Llimón Express, el primer tren turístic d’Espanya que va deixar de circular en 2005, i donar a conéixer com funciona la xarxa del TRAM d’Alacant i els tramvies actuals.  Les activitats obertes a la participació de tots els públics s’han programat entre les 11 i les 13:30 hores.
 
El dia 18 de juny, Dani Miquel El Cantacançons oferirà el seu espectacle “Musiqueries”,   mentres que el 2 de juliol, Vicente Cortés portarà a Alacant la seua “Subhasta de contes”.
 
Dins de la celebració dels 30 anys de FGV a Alacant, l’empresa presentarà en pròximes dates una exposició commemorativa que acollirà l’estació de Luceros. En esta mostra es fa un repàs de l’evolució de la línia Alacant–Dénia des de 1987 a l’actualitat, integrada en la xarxa del TRAM´d’Alacant i en ple procés de modernització pel que fa a la seua part nord. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...