Data
15 de September de 2009

FGV clausura este dissabte els servicis nocturns del Tramnochador en la província d’Alacant

 

El Tramnochador es despedix este pròxim dissabte, 12 de setembre, fins al pròxim estiu després de dos mesos i mig de servicis nocturns per la província d’Alacant. Així, dijous que ve, divendres i dissabte, dies de la setmana en què ha estat en funcionament este servici, els tramvies i trens del Tramnochador realitzaran els seus últims recorreguts nocturns de l’any entre Porta del Mar i El Campello, avinguda de les nacions i Benidorm.

 

A l’espera de les dades finals de viatgers, el Tramnochador s’ha erigit ja com el primer mitjà de transport públic que ha contribuït de manera important a la reducció dels desplaçaments nocturns per carretera en vehicle particular. De fet, 7.500 viatgers van optar cada cap de setmana del passat mes d’agost per realitzar els seus desplaçaments nocturns a les zones d’oci en el Tramnochador.

 

Porta del Mar i el baixador de Camp de golf han sigut les parades més transitades, coincidint amb les principals àrees d’oci i diversió de la província. A més, dels tres dies que presta servici el Tramnochador, és el dissabte el que registra una major afluència d’usuaris. Respecte als horaris, la franja que va de les 23:00 a l’1:00 és la de major concurrència de viatgers.

 

El Tramnochador, que enguany ha ampliat freqüències i servicis, es va posar en marxa el passat 2 de juliol. A partir de les 23:25 hores i durant tota la nit, FGV ha establit servicis nocturns que partixen des de Porta del Mar en direcció al Campello fins a les 4:55, hora en què té lloc l’última eixida. Els usuaris que han volgut traslladar-se fins a La Vila i Benidorm han tingut dos unitats amb eixides a les 23:25 i 0:55.

 

En sentit contrari, un tramvia ha partit cada dijous, divendres i dissabte des del Campello cap a Porta del Mar des de les 22:42 i fins a les 5:22. Esta última unitat circula amb destí Mercat, amb arribada a esta estació a les 5:47. Els viatgers que s’han traslladat des de Benidorm i La Vila fins a Alacant han disposat de dos unitats amb eixida des de l’estació de Benidorm a les 0:53 i 2:23.

 

Per als residents en la zona de platges d’Alacant, FGV ha establit servicis nocturns des de Porta del Mar fins avinguda de les nacions a partir de les 22:50 i fins a les 5:20. En sentit contrari, un tramvia ha partit des d’avinguda de les nacions a les 22:53 i fins a les 5:53.

 

Per a la seua promoció, FGV ha posat en marxa este estiu una innovadora campanya en pubs i establiments hostalers de la província d’Alacant per a acostar els seus servicis als potencials clients i informar dels avantatges d’este servici, com evitar problemes d’aparcament, multes per alcoholèmia i embossos.

 

Així, FGV ha distribuït 20.000 fullets informatius entre els establiments hostalers i pubs per a fomentar entre els jóvens alacantins l’ús d’este servici i reduir este estiu els desplaçaments nocturns per carretera.

 

A més, esta campanya s’ha completat amb l’entrega de premis a 25 participants de la seua xarxa social en Facebook (www.facebook.com/tramnochador) en els cinc sortejos setmanals que s’han realitzat. Els premiats han rebut dos entrades per a algun dels parcs temàtics de Benidorm, targetes de FGV amb viatges gratuïts per a viatjar en el TRAM, així com una variada selecció de regals “pensats especialment per a vetladors”.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...