Data
12 de November de 2009

FGV clausura la temporada NanoTRAM 2009 amb l’espectacle ‘Jo no sóc Garbancito’ de Tramant Teatre

 

NanoTRAM al baixador El CampelloFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM metropolità d’Alacant va clausurar el 8 d’agost la temporada NanoTRAM 2009 amb l’espectacle “Jo no sóc Garbancito”, del grup Tramant Teatre.

 

Desenes de xiquets, acompanyats pels seus pares, s’acostaron fins al baixador de Muchavista de la Línia 3 del TRAM per a disfrutar amb la història de Lolo, un xiquet que gràcies al seu tenacitat aconseguix fer realitat el seu somni de ballar.

 

Este espectacle, dirigit a tots els públics, especialment a xiquets d’entre 4 i 8 anys, promou valors com l’amistat i la força de voluntat.

 

Amb “Jo no sóc Garbancito”, FGV – TRAM dóna per conclosa la temporada NanoTRAM 2009, que enguany ha inclòs cinc espectacles per a menors en diferents estacions i baixadors, com l’estació de Creueta (La Vila Joiosa), Garganes (Altea) o Gata (Gata de Gorgos) i les parades de Miriam Blasco (Alacant) i Muchavista (El Campello).

 

L’espai NanoTRAM de FGV és una proposta dirigida als xiquets que engloba diferents activitats, com a representacions teatrals, amb titelles, tallers, contacontes i animació de carrer. Estes activitats es duen a terme en parcs o places ubicades junt amb estacions i baixadors del TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...