Data
07 de September de 2017

FGV col·labora amb l’ajuntament d’Alacant en la implantació del Bono Ruta 4/30

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb l’ajuntament d’Alacant en la implantació del Bono Ruta 4/30, el nou títol de transport amb tarifa plana per als jóvens empadronats en la capital entre 5 i 30 anys  i que permet desplaçar-se per la zona TAM amb autobús urbà i interurbà i TRAM d`Alacant, de forma il·limitada durant els 30 dies següents a la primera validació.

El nou bo, amb un preu de 15 euros, més 4 euros del suport de la targeta, pretén fomentar l’ús del transport públic entre els jóvens alacantins, que deuen d’estar empadronats, com a mínim un any, de forma consecutiva en el municipi.
 
FGV ha dut a terme els canvis informàtics necessaris per a l’accés en la utilització del nou títol de transports i per a la recarrega del mateix en les taquilles de l’àrea metropolitana de Luceros, Mercado, Marq-Castillo i El Campello i en les màquines automàtiques d’estacions i embarcades del
material mòbil.
 
La sol·licitud del Bono Ruta 4/30 es pot realitzar de forma on line i de manera presencial. En la primera opció, cal introduir-se en la web bonoruta4-30ayto.es i omplir la sol·licitud que, en el cas de menors no emancipats, haurà de realitzar el pare, mare o tutor legal del menor. Una vegada verificats les dades i comprovat l’empadronament, el propi sistema confirma per correu electrònic que la dita sol·licitud ha sigut admesa.
 
Després d’estos tràmits, cal abonar l’import de la primera recarrega, 15 euros més els 4 euros del suport de la targeta, bé a través de targeta de crèdit o dèbit, bé per mitjà d’un rebut que es pot descarregar per a realitzar el pagament en l’entitat bancària acreditada. Una vegada satisfeta la part econòmica, un altre correu electrònic t’informarà perquè sol·licites cita prèvia per a arreplegar el teu bo en l’oficina del TAM del carrer Díaz Moreu 6 i en la que hauràs de presentar el justificant del pagament i el DNI. El termini màxim d’entrega del passe és de 15 dies naturals.
 
La sol·licitud de forma presencial seguix els mateixos paràmetres en les oficines del TAM. En esta opció, amb la sol·licitud a omplir cal aportar una fotografia tipo carnet. A l’hora de pagar, es pot realitzar en metàl·lic o amb targeta de crèdit o dèbit.
 
Per a les persones que tinguen un Bono Escolar o Jove i vullguen beneficiar-se del nou passe, han de sol·licitar-ho específicament i facilitar novament les seues dades. D’altra banda, no es pot canviar els viatges existents sense utilitzar en un bo antic pel fet que els preus són diferents.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...