Data
29 de July de 2017

FGV col·labora el diumenge en la VII Romeria Solidària a Nade de la Santa Faç d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora este diumenge amb la VII Romeria Solidària a Nade de Santa Faç organitzada pel Club de Natació d’Alacant RC7, en la que participaran al voltant de 350 nadadors procedents de tota Espanya, però també del conjunt d’Europa. El TRAM Metropolità d’Alacant desplaçarà els participants des de la parada d’Avinguda Benidorm fins a Sangueta, des d’on baixaran a la platja per a iniciar la travessia a nade. A més, al finalitzar la prova, se’ls repartirà aigua i begudes isotòniques en un estand en què també es distribuirà informació i articles promocionals de TRAM d’Alacant.
 
La travessia no és competitiva i la seua finalitat és compartir la natació d’aigües obertes amb els apassionats per este esport. Un any més, la prova es realitza a favor dels pacients oncològics de l’Associació Espanyola d’Afectats per Limfoma, Mieloma i Leucèmia (AEAL), afeccions a què es pretén donar una major visibilitat social.
 
La prova consistix a realitzar en el mar els mateixos quilòmetres que els que té la tradicional romeria a la Santa Faç. En este cas, els nadadors seguiran a un barco que porta a bord a una imatge de la pelegrina. En total seran nou quilòmetres. La travessia començarà a les 9 h. del matí en la zona del Va acariciar de la Platja del Postiguet i finalitzarà a l’altura del primer lloc de la Creu Roja en la Platja de Sant Joan.
 
Línia 0

 
Esta actuació s’emmarca dins dels objectius de la solidària “Línia 0” de FGV, que es va iniciar en 2005 i la finalitat del qual és fomentar la sensibilització i consciència social entre els usuaris del suburbà. “Línia 0″ és una iniciativa que, igual que un trajecte de metro o tramvia, part del compromís de la FGV amb la societat a què presta servici. La crida a la solidaritat es dirigix al conjunt de la ciutadania, propiciant un fòrum participatiu capaç de desenrotllar activitats de sensibilització entre els usuaris. Així mateix, FGV, adscrit a la Conselleria que dirigix María José Salvador, col·labora amb organitzacions i entitats socials sense ànim de lucre, i s’implica en la busca de solucions a problemes que afecten la societat actual.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...