Data
25 de July de 2013

FGV col•labora en la conscienciació dels contribuents perquè col•laboren amb les entitats socials en la declaració de renda

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb Iniciatives Solidàries, en representació de les entitats que aglutinen a la majoria de les organitzacions del Tercer Sector d’Acció Social de la Comunitat, en una campanya de conscienciació als contribuents perquè col·laboren amb les distintes entitats socials en la declaració de la renda 2012. 
 
Aquesta col·laboració de FGV, que s’ha iniciat en el present mes d’abril i que durarà fins a finalitzar el 30 de juny la campanya del IRPF, es concreta en la col·locació d’un total de 300 vinils en l’interior de les unitats de trens i tramvia que formen la xarxa de Metrovalencia i del TRAM Metropolità d’Alacant.
 
La iniciativa, el lema de la qual és “Campanya X Solidària”, destaca la importància de marcar la casella de “Fins socials” en la declaració de l’Impost de la Renda de Persones Físiques, que no exclou cap altra opció, sinó que és compatible amb l’assignació tributària a l’Església, pel fet que és possible marcar les dues caselles disponibles en l’esmentada declaració.
 
Així mateix, cal destacar que, dins de l’epígraf “Fins socials”, es beneficien algunes associacions com Cáritas o Mans Unides que pertanyen a l’Església Catòlica.
 
 
Línia 0
 
La cessió per part de Metrovalencia i del TRAM Metropolità d’Alacant del material mòbil per a aquest campanya, s’emmarca dins dels objectius de la iniciativa solidària “Línia 0” de FGV, la finalitat del qual és fomentar la sensibilització i conscienciació social entre els usuaris del suburbà.
 
“Línia 0″ és una iniciativa que, com si el trajecte d’una línia de metro o tramvia es tractara, part del compromís de l’empresa amb la societat en què s’inserix i es dirigix al conjunt de la ciutadania, propiciant un fòrum solidari capaç de desenrotllar activitats de sensibilització entre els usuaris, col·laborant amb organitzacions i entitats sense ànim de lucre que formen part de l’entramat social i posant de manifest la voluntat de FGV d’implicar-se en la recerca de solucions als problemes que afecten la societat actual.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...