Data
31 de August de 2014

FGV col•labora en la conscienciació social en la celebració del Dia Mundial Sense Tabac

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col•labora amb la conscienciació social dels ciutadans davant de la celebració demà del Dia Mundial Sense Tabac. Aquesta col•laboració, que s’ha realitzat durant el present mes de maig, es concreta en la col•locació de vinils en l’interior de les unitats de trens i tramvia que formen la xarxa de Metrovalencia i del TRAM Metropolità d’Alacant, així com amb missatges en els teleindicadores fins al 6 de juny.

Els Estats Membres de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) van crear el Dia Mundial Sense Tabac en 1987, amb el propòsit de cridar l’atenció mundial sobre el tabaquisme i els seus efectes negatius per a la salut. El consum de tabac és la segona causa mundial de mort, darrere de la hipertensió, i és responsable de la mort d’un de cada deu adults.

Per aquesta raó, el 31 de maig de cada any se celebra el Dia Mundial sense Tabac, que suposa una oportunitat per a destacar missatges concrets relacionats amb el control del tabac i fomentar polítiques eficaces de reducció del seu consum.

Per eixe motiu, la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat organitza una campanya institucional de conscienciació amb la difusió del lema del Dia Mundial Sense Tabac 2013.

Línia 0

La cessió per part de Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant del material mòbil per a aquest campanya, s’emmarca dins dels objectius de la iniciativa solidària “Línia 0” de FGV, la finalitat del qual és fomentar la sensibilització i conscienciació social entre els usuaris del suburbà.

“Línia 0? És una iniciativa que, com si el trajecte d’una línia de metre o tramvia es tractara, part del compromís de l’empresa amb la societat en què s’inserix i es dirigix al conjunt de la ciutadania, propiciant un fòrum solidari capaç de desenrotllar activitats de sensibilització entre els usuaris, col•laborant amb organitzacions i entitats sense ànim de lucre que formen part de l’entramat social i posant de manifest la voluntat de FGV d’implicar-se en la recerca de solucions als problemes que afecten la societat actual.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...