Data
03 de November de 2017

FGV completa la primera fase de les obres de renovació de l’estació de Benidorm del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha completat una primera fase de les obres de renovació i millora de l’accessibilitat de l’edifici de l’estació de Benidorm del TRAM´d’Alacant. Amb aquesta primera fase s’ha obert un accés al carrer Estació i es tanca l’anterior punt de venda de bitllets, mentre es continua treballant en el condicionament del conjunt de les instal•lacions.

Aquesta actuació forma part del projecte de millora d’infraestructures, que també inclou les estacions de Teulada, Gata de Gorgos i Dénia, amb un pressupost conjunt de 6,4 milions d’euros. S’executen com a part del procés de modernització de la línia 9 que impulsa la Generalitat.

FGV va iniciar el passat mes de maig els treballs de rehabilitació de l’edifici de l’estació de Benidorm, que serveix de punt de connexió de les Línies 1 i 9 que enllacen amb Alacant i Dénia, respectivament.

Les actuacions de rehabilitació en aquest edifici afecten la fatxada exterior, així com en l’interior de l’edifici en les zones d’accés, vestíbul, gabinet de circulació, quart d’agents i zona de neteges. L’objectiu és aconseguir una renovació estètica i funcional, millorant en el seu conjunt l’accessibilitat dels clients a aquestes instal•lacions.

La rehabilitació de l’edifici i condicionament d’accessos compta amb un termini d’execució de tres mesos i permetrà millorar la imatge exterior, per mitjà d’un nou tancament de panells i sistema d’enllumenat. A més, està previst habilitar un pas més accessible per a persones de mobilitat reduïda, des de la via pública, a través d’una rampa amb una eixida d’emergència directa des de la zona d’andanes.

Les actuacions en aquesta línia continuen la programació anunciada per part de la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i permetran una vegada completades equiparar les condicions de seguretat, confortabilitat i qualitat del servici amb la resta de la xarxa del TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...