Data
24 de January de 2019

FGV comunica a Cocemfe Alacant que el nou ascensor de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant estarà instal·lat en desembre

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Juan Andrés Sánchez Jordà, s’ha reunit amb el president de la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (Cocemfe) d’Alacant, Antonio Ruescas, per a informar-li de la situació en què es troben els treballs d’instal·lació del nou ascensor de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant.
 
Sánchez Jordà hi ha assenyalat que “FGV té prevista la instal·lació i obertura al públic del nou ascensor de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant el pròxim mes de desembre, una vegada es reba la nova cabina, actualment en construcció, i es complete el procés de muntatge de la nova estructura”.
 
Com a resposta a la petició de Cocemfe Alacant, FGV s’ha compromés també a reforçar la informació que s’oferix sobre la incidència que afecta esta estació i facilitar mesures alternatives, amb la finalitat de reduir l’impacte que esta situació ocasiona en les persones amb mobilitat reduïda.
 
Des de FGV s’assenyala que els clients de mobilitat reduïda ja tenen la possibilitat, i així s’ha realitzat en diverses ocasions des que es va avariar l’ascensor d’Estels, de sol·licitar un servici alternatiu de trasllat a l’estació contigua. Els usuaris poden accedir als servicis del TRAM d’Alacant des dels ascensors de les estacions de Mercat, més pròxima a Estels, i Marq-Castillo.
 
Al seu torn, FGV aplicarà a partir de l’1 de novembre un procediment específic per a generalitzar este tipus de trasllats per a persones de mobilitat reduïda o en cadira de rodes, en cas d’avaria d’estos equipaments o davant d’incidències en la circulació.
 
El director gerent de FGV hi ha assenyalat que lamenta els inconvenients que està ocasionant esta incidència i ha recordat que “les solucions tècniques que han sigut necessari desenrotllar s’han contractat per procediment d’emergència, per a agilitzar la fabricació d’un nou elevador, així com els treballs de desmuntatge i instal·lació”.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...