Data
28 de September de 2017

FGV conclou la rehabilitació de l’estació d’El Campello del TRAM´d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha conclòs les obres d’ampliació i adequació de l’edifici de l’estació d’El Campello del TRAM´d’Alacant, amb la millora de l’accessibilitat al mateix i el pintat de tota la instal·lació. A més, s’ha aprofitat per a realitzar distints treballs per a aconseguir una major facilitat en els canvis de servici del personal d’Operacions.

La inversió realitzada per l’empresa pública ferroviària en l’edifici de l’estació ha sigut de 137.500 euros, obtenint una significativa millora d’imatge i de les prestacions que oferix ara l’immoble.

En concret, l’ampliació de l’immoble ha sigut de 30 metres quadrats en planta, adossat al volum actual, alhora que s’ha realitzat una reordenació d’espais, tot això segons les normes mediambientals i d’accessibilitat vigents, d’una banda, i de les normes sobre seguretat i salut en els llocs de treball, per un altre.

La necessitat d’esta part de l’ampliació ve donada per l’augment d’agents de FGV que han de tindre cabuda en els espais de l’edifici d’El Campello destinats als usos de sala de descans, neteges i vestuari que, després de les millores realitzades en les Línies 1 i 3 del TRAM, es fan imprescindibles per a l’estada temporal dels agents en els temps de presa i deixe del servici.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...