Data
04 de January de 2012

FGV convoca una nova edició del concurs de dibuix “Nadal al TRAM” per a xiquets d’entre 3 i 12 anys

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat als escolars dels centres educatius de la província d’Alacant a la VI edició del concurs de dibuix “Nadal al TRAM”, iniciativa l’objectiu de la qual és afavorir l’ús del transport públic entre els més menuts. La dita activitat està dirigida i oberta a tots els xiquets amb edats compreses entre els 3 i 12 anys.
 
El termini d’entrega dels dibuix finalitzarà el 9 de desembre i estos poden emportar-se a totes les estacions de la xarxa del TRAM Metropolità d’Alacant així com al Centre d’Atenció al Client de la Marina.
 
La temàtica que ha d’inspirar els treballs dels xicotets és el Nadal i el tramvia i la tècnica empleada per a la seua creació serà lliure, sense cap restricció.
 
Els dibuixos hauran de portar al dors les dades del participant: nom, edat, direcció o centre escolar a què pertany i telèfon de contacte, a més, han d’introduir-se en un sobre tancat detallant en l’anvers “Concurs de dibuix Nadal al TRAM”.
 
Un jurat compost per membres de la direcció de FGV seleccionarà un total de sis dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 i Educació Especial.
 
Els sis premiats rebran un lot de regals en el lloc i la data que determine la direcció de l’empresa i els dibuixos de tots els participants quedaran exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació d’Estels del TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...