Data
19 de February de 2015

FGV convoca una nova edició del concurs escolar de dibuix “Nadal al TRAM”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat als escolars dels centres educatius de la província d’Alacant a una nova edició del concurs de dibuix “Nadal al TRAM”, iniciativa l’objectiu de la qual és afavorir l’ús del transport públic entre els més menuts. La dita activitat està dirigida i oberta a tots els xiquets amb edats compreses entre els 3 i 12 anys.

El termini d’entrega dels dibuixos participants finalitzarà el dia 28 del present mes i aquests poden emportar-se al Centre d’Atenció al Client de la Marina de dilluns a divendres i a les estacions d’Estels, Mercat, El El Campello, Benidorm, Altea, Teulada i Dénia.

La temàtica que ha d’inspirar els treballs dels xicotets és lliure, igual que la tècnica empleada per a la seua creació.

Els dibuixos hauran de portar al dors les dades del participant: nom, cognoms edat, direcció, correu electrònic i telèfon de contacte, a més, han d’introduir-se en un sobre tancat detallant en l’anvers “Concurs de dibuix Nadal al TRAM”.

Un jurat compost per membres de la direcció de FGV seleccionarà un total de cinc dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12

Els dibuixos de tots els participants quedaran exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació d’Estels del TRAM.

Els que vullguen obtindre més informació sobre el concurs poden posar-se en contacte amb el Centre d’Atenció al Client del TRAM 900 72 04 72 o consultar la web www.tramalicante.com.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...