Data
28 de August de 2013

FGV destina 4,8 milions d’euros al manteniment d’instal?lacions del TRAM

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat tres contractes de manteniment del TRAM Metropolità d’Alacant per valor de 4.877.833 euros, IVA exclòs. Aquests tres concursos afecten els serveis de neteja i als sistemes de comunicació de la xarxa ferroviària de FGV a Alacant.

El contracte de major quantia és el de la prestació del servei de neteja en les dependències, material mòbil i instal•lacions de FGV a Alacant, la qual cosa inclou les línies, les cotxeres i els tallers d’El El Campello i el material mòbil, tant l’electrificat com el dièsel. L’adjudicació, de 2.072.000 euros, IVA exclòs, és per quatre anys, per la qual cosa l’import anual serà de 518.000 euros.

D’una banda, s’ha adjudicat els serveis de manteniment de les instal•lacions d’ATP (sistema de protecció automàtica de trens) i nodes de comunicacions OTN instal•lats en les línies del TRAM per 1.541.873,60 euros, IVA exclòs, també per quatre anys, per la qual cosa l’import anual serà de 385.468,40 euros.

La finalitat d’aquest contracte és mantindre les esmentades instal•lacions en perfecte estat de funcionament i seguretat, garantint els millors nivells de qualitat. Afecta els equips instal•lats en les línies electrificades, així com els equips d’ATP i IMU instal•lats en el material mòbil.

Finalment, s’ha adjudicat la prestació per al manteniment dels sistemes de comunicacions dels trams Estels-Dénia; Porta del Mar-Sangueta; Lucentum-Holanda i Goteta-San Vicent del Raspeig per 1.263.960 euros, IVA exclòs, per a quatre anys. L’import anual serà de 315.990 euros.

Aquest contracte afecta el Sistema d’Ajuda a l’Explotació (SAE), al Sistema de Ràdio Trunking Digital (TETRA), al de les Xarxes de Comunicacions i al dels sistemes d’informació al viatger en baixadors i estacions (teleindicadores, interfonía, megafonia i circuit tancat de televisió).
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...