Data
22 de March de 2019

FGV entrega els premis als guanyadors del concurs de dibuix ?El teu TRAM a Nadal?

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha entregat els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”, dirigit a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.

Els dibuixos relacionen el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant i en la seua elaboració els participants han pogut utilitzar qualsevol tècnica artística per a la seua creació. 
 
Els guanyadors d’enguany del concurs “El teu TRAM a Nadal” han sigut seleccionats per un jurat integrat per treballadors de FGV. El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà, ha sigut l’encarregat d’entregar els premis a Gael Canat en la categoria de 3-4años; Amelíe Roge Toribi en la de 5-6 anys; Juan Fermón en la de 7-8 anys; Laura Traverso Constantín en la de 9-10 anys; i Pedro Fermón en la d’11-12 anys.
 
Esta iniciativa té com a objectiu promoure l’ús del transport públic entre els més menuts, tant en Nadal com en qualsevol data de l’any. Els dibuixos participants estan exposats en el vestíbul de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant.
 
Betlem en Mercado
 
Com a part de les activitats de Nadal, l’estació de Mercado acull també fins al 7 de gener l’exposició d’un betlem realitzat per l’Associació de Belenistas d’Alacant que representa diferents escenes tradicionals d’este tipus de representacions, com són el naixement de Jesús, l’anunciació als pastors, i la caravana dels Reis Mags. 
 
L’Associació de Belenistas d’Alacant és una entitat sense ànim de lucre, declarada  “d’Utilitat pública” per Orde del Ministeri de l’Interior de 6 de març de 1997 i reconeguda  “d’Interés municipal” el 29 de març de 2010 per acord de la Junta Local de Govern de l’Ajuntament d’Alacant. 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...