Data
27 de March de 2018

FGV entrega els premis als guanyadors del concurs de dibuix ?El teu TRAM a Nadal?

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha entregat els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”, dirigit a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.
 
Els dibuixos relacionen el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant i en la seua elaboració els participants han utilitzat qualsevol tècnica artística per a la seua creació. 
 
Els guanyadors d’enguany del concurs “El teu TRAM a Nadal” en què han participat més de 200 xiquets i xiquetes, seleccionats per un jurat compost per treballadors de FGV, han sigut els següents: Altea Esteve Company en la categoria de 3-4años; Iris Gómez Tebar en la de 5-6 anys; Mirian Rodríguez Esteban en la de 7-8 anys; Pablo Alafaro Caballero en la de 9-10 anys; i Nuria Molina Esteban en la d’11-12 anys.
 
El director de Client i Accessibilitat de FGV, Francesc Romeu, ha sigut l’encarregat d’entregar els premis als cinc guanyadors d’esta iniciativa que té com a objectiu promocionar l’ús del transport públic entre els més menuts, tant en Nadal com en qualsevol data de l’any.
 
Els dibuixos que han participat en esta iniciativa estan exposats en el vestíbul de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
Betlem en Luceros
 
L’estació de Luceros acull també fins al 7 de gener l’exposició d’un betlem realitzat per l’Associació de Belenistas d’Alacant que representa tres escenes tradicionals d’estes dates, com són el naixement de Jesús l’anunciació als pastors, i la caravana dels Reis Mags. Mags. 
 
La  Associació de Belenistas d’Alacant en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes d’Alacant i FGV ha instal·lat esta recreació, en el vestíbul de l’estació, en el que s’exhibixen prop de 100 figures i peces artesanals sobre una superfície d’uns tres metres de llarg.  
 
L’esmentada Associació de Belenistas d’Alacant és una entitat sense ànim de lucre, declarada  “d’Utilitat pública” per Orde del Ministeri de l’Interior de 6 de març de 1997 i reconeguda  “d’Interés municipal” el 29 de març de 2010 per acord de la Junta Local de Govern de l’Ajuntament d’Alacant. 
 
 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...