Data
22 de March de 2012

FGV entrega els premis als huit guanyadors del concurs de dibuix ?Nadal al TRAM? a Alacant

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va fer entrega a Alacant dels premis de la sèptima edició del concurs de dibuix “Nadal al TRAM”. Els huit guanyadors en les diferents categories van rebre de mans dels responsables de l’empresa un lot de regals nadalencs.
           
Els més de tres-cents treballs participants en el certamen han quedat exposats en el rebedor de l’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant.
 
Els guanyadors d’enguany han sigut Cristià de la Font Soler (categoria 3-4 anys), Saúl Hernández (5-6 anys), Carmen García (7-8 anys), Óscar Franco (9-10 anys), Sonia Marín (11-12 anys); així com els treballs conjunts de Paula García i Maia García, i també de Sergio Pérez i Clara Casanova en la categoria d’Educació Especial. Per un altre costat Eva María Arias ha sigut la guanyadora en la categoria reservada a fills d’empleats.
 
El director de FGV a Alacant, José Pascual Rubio, va ser l’encarregat de repartir els premis en un acte organitzat en l’estació d’Estels.
 
El TRAM va convocar fa unes setmanes i per sèptim any consecutiu este certamen, dirigit a tots els alumnes dels centres educatius de la província d’Alacant i amb el que es pretén premiar la creativitat dels xicotets i fomentar l’ús del transport públic entre els estudiants.
 
Més de 300 participants
 
Més de tres-cents escolars de tota la província d’Alacant han remés enguany a FGV els seus dibuixos sobre el Nadal i el TRAM, en resposta a una convocatòria dirigida a xiquets d’entre 3 i 12 anys i d’Educació Especial amb què l’empresa pretén fomentar el coneixement d’este mitjà de transport publique entre els més menuts.
 
L’estació d’Estels acollirà fins al pròxim 9 de gener una exposició amb tots els treballs que han participat en este concurs nadalenc Nadal al TRAM.
 
La mostra està exposada en el vestíbul obert d’esta estació que dóna pas a les andanes, perquè tots els veïns que passen per la zona, inclús els que no vagen a utilitzar els servicis de FGV, puguen contemplar els dibuixos dels xiquets.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...