Data
01 de December de 2012

FGV finalitza esta setmana els servicis nocturns del Tramnochador que comuniquen Alacant amb Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat valenciana (FGV) presta este cap de setmana els últims servicis nocturns del Tramnochador. Com cada any, TRAM Metropolità d’Alacant ha posat en marxa en les nits d’estiu trens especials nocturns durant els caps de setmana per a facilitar la mobilitat dels viatgers entre les zones d’oci d’Alacant i Benidorm.

El TRAM ha oferit des del passat 30 de juny trens nocturns tots els dijous, divendres i dissabtes de l’estiu. Dissabte que ve 1 de setembre serà l’últim dia en què els trens donen servici les 24 hores.
 
En estos dos mesos, milers d’usuaris han optat per este mitjà de transport públic, còmode, segur i sostenible. El Tramnochador s’ha convertit així en una opció per a evitar embossos, problemes d’aparcament i els perills que suposa utilitzar el vehicle particular quan s’acumula cansament i s’ha consumit alcohol.
 
Les nits de matí dijous, divendres 31 d’agost i dissabte 1 de setembre seran les últimes en què els viatgers tinguen oportunitat d’utilitzar estos servicis habilitats pel FGV.
 
El passat mes de juliol, més de 30.000 persones van utilitzar el Tramnochador i, previsiblement, l’increment serà major quan es coneguen les dades definitives del mes d’agost.
 
Servici a les principals localitats i zones d’oci
 
El Tramnochador funciona entre Estels i les localitats d’El El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. Per segona vegada, FGV ha obert en horari nocturn les estacions subterrànies d’Estels, MARQ i Mercat.
 
D’esta manera, FGV ha oferit durant tot l’estiu servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres barris i municipis a què la gent sol acudir de “marxa” a l’estiu.
 
Concretament, els tramvies de la L-4 (Estels-Pl. La Corunya) circularan en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00 hores aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.
 
Els tramvies de la L-3 (Estels-El El Campello) tindran la mateixa freqüència i també donaran servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular.
 
D’altra banda, dos tren-TRAM nocturns cobriran el trajecte entre Estels i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dos composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores.
 
Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.Com i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de tots els trens en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...