Data
20 de July de 2011

FGV fomenta l’accés als parcs temàtics d’Alacant en transport públic amb avantatges comercials


 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) dóna suport amb diferents avantatges comercials l’accés als parcs temàtics i serveis d’oci de la província d’Alacant en transport públic. L’acord afecta tant a les instal·lacions de Terra Mítica, Terra Natura, MundoMar, Aqua Natura i Aqualandia –aquestes dues últims pendents d’obrir les seves portes-, com a la línia de creuers Kon Tiki que uneix el port d’Alacant amb la Illa de Tabarca.
 
Qui comprin l’entrada en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de TRAM Metropolità d’Alacant per a accedir als parcs temàtics de Benidorm, podran realitzar gratis el viatge d’anada i volta en TRAM fins a l’estació de Benidorm i l’enllaç en l’autobús urbà que duu als recintes d’oci.
 
L’estalvi és significatiu, ja que el preu del tren més autobús per a aquestes zones arriba a els 8,30 euros si se sumen els dos bitllets –d’anada i volta-, en el cas que els usuaris parteixin de qualsevol de les estacions de la zona A (TAM) o la zona F (Teulada-Dénia) que són les més distants de Benidorm.
 
En el cas d’aquells que decideixin no usar el seu cotxe particular per a accedir a aquests recintes d’oci i optin per realitzar el seu viatge en transport públic, l’estalvi mig és bastant superior. Entre gasolina, peatges d’autopistes i pàrquing el que deixaran de gastar s’aproxima als 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.
 
Les entrades que poden adquirir-se en les estacions del TRAM tenen el mateix preu que en els recintes d’atraccions però eviten al viatger realitzar les llargues cues que es formen a l’entrada d’aquestes instal·lacions.
 
El parc temàtic Terra Mítica ha obert avui les seves portes al públic, donant inici a la temporada 2011. El preu d’adult per a accedir al recinte tenen un cost de 35 euros En el cas de nens i persones de tercera edat, el preu és de 26,50 euros.
 
A més, el TRAM oferix als seus usuaris una promoció perquè adquireixin tres entrades per a adult o combinades (adult/junior/3ª edat) per 80 euros, o una entrada de nen o tercera edat per 21,50 euros.
 
En el cas dels parcs de Món Mar i Terra Natura els preus de les passades són de 25 euros per als adults i 20 euros per a nens i tercera edat.
 
Creuers a Tabarca
 
L’acord amb l’empresa Creuers Kon Tiki és el més antic dels subscrits per FGV –està vigent des del 1 d’abril de 1998- i preveu que qui a l’adquirir el bitllet del tren comprin també el bitllet d’anada i volta per al vaixell en qualsevol estació entre La Vila Joiosa i Dénia se’ls apliqui una tarifa especial per al bitllet del vaixell de 14 euros, enfront dels 17euros que costa la passada si s’adquireix en les taquilles de l’empresa.
 
En el cas que el bitllet es compri en les taquilles de la zona A o TAM el cost de les passades en el creuer que realitza la travessia a Tabarca serà de 15,50 euros.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...