Data
06 de May de 2014

FGV i la Fundació Seur col•laboren en el projecte “Taps per a una nova vida”

Taps per a una nova vida

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i la Fundació Seur han subscrit un acord de col•laboració pel qual en dependències de l’empresa de transport i distintes estacions de Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant s’instal•laran contenidors per a l’arreplega de taps de plàstic, la posterior venda del qual servirà per a obtindre fons i proporcionar a xiquets sense recursos el tractament mèdic necessari o aparells ortopèdics.

La Fundació Seur, dins del projecte “Taps per a una nova vida”, arreplegarà i transportarà gratuïtament els taps de plàstic a una planta de reciclatge i contractarà amb ella un preu per tona que la dita fàbrica abonarà directament a les famílies assignades darrere de seleccionar, mitjançant un comité, els casos que seran atesos. D’aquesta manera, es facilita per part de les dues entitats una arreplega de taps a nivell col•lectiu, multiplicant els resultats que es pogueren obtindre en una arreplega a nivell individual.

L’acord de col•laboració ha sigut subscrit pel director-gerent de FGV, Pablo Cotino, i el president de la Fundació SEUR, Ramón maig.

FGV instal•larà els contenidors de cartó en les seues instal•lacions i en distints punts de les seues xarxes de València i Alacant, en especial en les estacions de major tràfic, com són Xàtiva, Colom i Àngel Guimerà, en el cas de Metrovalencia, i d’Estels, Marq i Mercat, en el del TRAM d’Alacant.

Línia 0

La cessió per part de Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant de les instal•lacions per a aquesta campanya s’emmarca dins dels objectius de la iniciativa solidària “Línia 0” de FGV, la finalitat de la qual és fomentar la sensibilització i conscienciació social entre els usuaris del suburbà.

“Línia 0? És una iniciativa que, com si el trajecte d’una línia de metro o tramvia es tractara, part del compromís de l’empresa amb la societat en què s’inserix i es dirigix al conjunt de la ciutadania, propiciant un fòrum solidari capaç de desenrotllar activitats de sensibilització entre els usuaris, col•laborant amb organitzacions i entitats sense ànim de lucre que formen part de l’entramat social i posant de manifest la voluntat de FGV d’implicar-se en la recerca de solucions als problemes que afecten la societat actual.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...