Data
31 de August de 2016

FGV i l’ajuntament de Benissa estudien millorar l’estat de l’estació del TRAM d’Alacant en este municipi

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, han mantingut una reunió de treball per a analitzar distintes qüestions relacionades amb el servici i les instal·lacions del TRAM d’Alacant en esta localitat.
 
Ambdós parts han valorat millorar les condicions de l’estació del TRAM d’Alacant en el municipi, a través d’un acord de col·laboració que permetria millorar l’estat i posar en valor de l’edifici, ja que l’ajuntament ho destinaria per a ús públic en benefici  dels veïns, assumint així el manteniment del mateix.
 
La trobada també ha permés plantejar per part del govern local de Benissa la possibilitat d’habilitar un pas ferroviari en el conegut com Cami dels Albs, amb la finalitat d’afavorir l’accés des del municipi a la platja. Des de FGV s’ha exposat que s’ha de traslladar la petició a la Conselleria d’Obres Públiques perquè estudie esta proposta. 
 
També s’ha abordat la possibilitat de col·laborar de manera conjunta l’Ajuntament de Benissa i FGV per a potenciar l’ús de la Línia 9 en el municipi, tant des del punt de vista turístic com de mitjà de transport per a comunicar als veïns de la zona amb els extrems de la línia a Dénia i Benidorm i la resta de poblacions pels quals discorre la línia.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...