Data
04 de September de 2016

FGV i l’Ajuntament de´l’Alfàs del Pi estudien millores en les estacions del TRAM en el municipi

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicente Arques, han mantingut una reunió de treball per a analitzar les possibles millores a realitzar en les dos estacions de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM Metropolità d’Alacant en el municipi, la d’Alfàs del Pi i la l’Albir. A la trobada també van assistir el regidor d’Urbanisme, Vicente Soler, la delegada de FGV a Alacant, Pilar García Reche, i diversos tècnics.
 
L’alcalde ha explicat que el Consistori considera necessàries per a mantindre el bon servici d’ambdós instal·lacions de FGV una millora dels accessos als baixadors esmentats i altres aspectes com la senyalització o la informació. Així mateix, els representants municipals han aprofitat per a comentar les actuacions previstes entorn del tram de via fèrria que travessa el municipi dins del nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU).
 
Finalment, els assistents a la trobada han decidit que l’Ajuntament´d’Alfàs del Pi presentarà una proposta de millora de les instal·lacions a l’empresa pública perquè esta puga ser estudiada en profunditat pels seus responsables i tècnics per a adoptar la mesura més idònia.

La Línia 9 del TRAM té una longitud total de 50,831 quilòmetres i s’estén des de Benidorm fins a Dénia, unint les comarques de la Marina Baixa i Alta i compta amb un total de 18 estacions. En via única sense electrificar, discorre pels municipis de´l’Alfàs del Pi, Altea, Calp, Benissa, Teulada i Gata. Es tracta d’una línia integrada en tot el litoral del nord de la província d’Alacant. En 2015 va transportar 739.349 viatgers.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...