Data
03 de January de 2010

FGV impartix en La Vila Joiosa una xarrada en anglés sobre els avantatges del Tramvia

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant invita els ciutadans britànics i angloparlants de La Vila Joiosa a la xarrada-col·loqui sobre els avantatges de la xarxa tramviària, que s’impartirà en anglés demà 2 de desembre. La iniciativa respon a la línia promocional iniciada enguany per FGV per a donar a conéixer este transport i fomentar el seu ús entre col·lectius, associacions veïnals i centres educatius.
 
Esta és la segona de les conferències dirigides a estrangers que s’organitzada enguany en La Vila, amb les que FGV pretén que els més de 5.000 residents europeus de la zona coneguen els seus servicis i resolguen els dubtes que puguen tindre sobre la xarxa provincial. La trobada se celebrarà en el Centre Social Calderer del Pensionista de 17:00 a 19:00 hores i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament vilero.
 
Durant la xarrada responsables de FGV a Alacant explicaran als assistents les característiques de la xarxa TRAM, les seues línies, els bons i bitllets per a jubilats, el cost dels viatges, les facilitats en els seus servicis, així com algunes de les activitats que s’organitzen i els avantatges de viatjar en este transport sostenible.
 
La primera de les xarrades en llengua estrangera organitzades per FGV es va celebrar el passat 11 de novembre, també en el Calderer del Pensionista de La Vila, i va estar dirigida al col·lectiu de noruecs de la Vila Joiosa. Els responsables de la iniciativa ja estan realitzant els contactes oportuns amb altres residents com a alemanys, holandesos o romanesos per a organitzar col·loquis en estos idiomes l’any pròxim.
 
Els últims estudis d’usuaris del TRAM mostren que almenys el 25% dels viatgers d’este mitjà de transport són estrangers en uns casos turistes però, en molts altres, residents a Alacant. És a dir, cada dia, més de 3.000 forans viatgen amb tramvia per la província. Entre les principals inquietuds detectades entre estos ciutadans està la futura línia TRAM a l’aeroport d’El Altet, o qüestions relacionades amb la Línia que connecta amb l’Hospital de La Vila.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...