Data
11 de July de 2015

FGV inicia el procés de constitució de quatre borsa d’ocupació temporal

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de constitució de quatre borsa d’ocupació temporal per als llocs de maquinista a València i Alacant; oficial de taller a València i factor de circulació a Alacant en les seues explotacions de Metrovalencia i TRAM Metropolità d’Alacant.

Les borsa es constituiran mitjançant concursos de mèrits, estant prevista una duració de les mateixes de dos anys. Les dites borsa s’establixen com a mecanismes per a l’atenció, exclusivament, de necessitats temporals que responguen als criteris legalment establits, com ara substitucions per baixes mèdiques o excedències, reduccions de jornada, interinidades, circumstàncies puntuals de la producció, etcètera.

Els llocs de treball esmentats són els que afecten de forma directa a la continuïtat i regularitat del servei públic que es presta a través de Metrovalencia i Tram d’Alacant. No obstant això, l’Administració Pública Valenciana haurà d’autoritzar tals contractacions d’acord amb les previsions pressupostàries aplicables a FGV.

Les bases dels concursos, en les que es detallen els requisits, els mèrits, les normes de funcionament de les borsa una vegada constituïdes i que inclouen els corresponents annexos amb la funcionalitat dels llocs i els requisits de tipus psicofísic que els aspirants hauran d’acreditar, estan disponibles en la pàgina web www.fgv.es, en l’apartat ‘L’Empresa’ / ‘Treballa amb nosaltres” / ”Convocatòries”, des d’on es podrà descarregar el formulari de sol•licitud.

El termini per a presentar sol•licituds i acreditar els requisits i mèrits conclou el pròxim dia 24 d’abril, detallant-se en les mencionades bases els llocs i dates en què es podran entregar.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...