Data
30 de July de 2010

FGV inicia la temporada del *Nanotram amb un espectacle de pallassos en la plaça de l’Ajuntament de Teulada

 

 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) inicia demà, 30 d’abril, la temporada Nanotram 2010 amb un espectacle de pallassos dirigit als més petits i les seves famílies que es desenvoluparà, a partir de les 17:30 hores, en la plaça de l’Ajuntament de Teulada.
 
“El gran circ del Saxofon i Clarinet” és el nom de l’espectacle que gaudiran qui se sumeixen a una proposta que inclou *malabares, màgia, *globoflexia i música i que vol acostar el món del circ als assistents.
 
 
Com en totes les activitats Nanotram, la interacció amb els nens participants és una part fonamental de l’espectacle. L’objectiu és estimular la seva imaginació, aconseguir que s’impliquin i es converteixin en protagonistes de la festa i transmetre’ls els valors del TRAM.
 
 
De fet, aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.
 
 
El de Teulada no és l’únic esdeveniment de *Nanotram programat per als pròxims mesos, ja que l’empresa ja té concertades almenys altres quatre actuacions de teatre, animació, *cuentacuentos i espectacles de ball en altres punts de la xarxa de FGV.
 
Així, el pròxim 21 de maig, també divendres, i a les 17:30 hores, la Finca La Barbera de La Vila Joiosa, al costat de l’estació, acollirà l’espectacle “Drago”.
 
 
Per al mesos d’estiu s’han programat altres tres actuacions, com la del diumenge 4 de juliol, a les 20:00 h en la desocupada de Miriam Blasco, on es representarà una sessió de teatre buffo titulada “Viva Rodari”. El dia 25 del mateix mes, a les 20:00 hores, el Nanotram arribarà a la desocupada de Londres, en la Platja de San Juan, amb la peça còmica “Contes del caballito de fusta”.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...