Data
16 de September de 2018

FGV instal·larà nous equips de senyalització, energia i comunicacions en el baixador de l’Alfàs del Pi de la Línia 9 del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat la redacció del projecte i execució de les obres de senyalització, energia i comunicació del baixador de l’Alfàs del Pi, pertanyent a la Línia 9 del TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia).
 
El contracte compta amb un pressupost de licitació de 1.456.696,53 euros, IVA inclòs. El termini de presentació d’ofertes està obert fins al 26 de juny d’este mateix any. El termini d’execució d’estes obres és de huit mesos.
Esta actuació permetrà incorporar un enclavatge electrònic en este baixador amb la finalitat de millorar el servici actual. El nou equipament permetrà, una vegada en funcionament, augmentar la capacitat de circulació de la Línia 9 i reduir possibles retards.
 
Actualment, el baixador de l’Alfàs del Pi no disposa de cap sistema de senyalització ferroviària, per la qual cosa FGV considera necessari escometre esta actuació per a homogenizar este punt amb la resta de la Línia 9, que es troba en ple procés de modernització.
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria d’Habitagte, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...