Data
15 de March de 2018

FGV invertirà 2,5 milions d’euros en el manteniment de la línia aèria, subestacions i estacions del TRAM´d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el manteniment de la línia aèria, subestacions i estacions de l’empresa pública en la xarxa del TRAM´d’Alacant per un valor de 2.553.098 euros, IVA inclòs, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). El contracte tindrà una duració de dos anys, existint la possibilitat de dos pròrrogues d’un any cada una.
 
L’objecte de l’esmentat servici és el d’establir les condicions tècniques i funcionals que han de regir per a la realització dels treballs relatius al contracte de manteniment de la línia aèria de contacte i sistemes associats; les subestacions elèctriques de tracció i centres de transformació associats; les línies d’alta tensió; la línia 2.200 V i centres de transformació associats; les instal·lacions fixes en les estacions subterrànies de TRAM´d’Alacant; la instal·lació elèctrica i il·luminació de baixadors, tallers, estacions i túnels; i determinats sistemes associats del telecomandament d’energia i telecomandament d’instal·lacions fixes.
 
Els servicis a realitzar tindran lloc en la Línia 1, que comunica Estels i Benidorm; en la Línia 2, que unix Estels amb Sant Vicent del Raspeig; en la Línia 3, que enllaça Estels amb El Campello; en la Línia 4, que es desplaça des d’Estels fins a Plaça La Corunya; i en la Línia 9, que discorre entre Benidorm i Dénia.
 
En concret, s’actuarà en els trams Luceros-Benidorm; Sangueta-Puerta del Mar; Lucentum-Holanda-Lucentum; l’accés a Cotxeres i Cotxeres Campello; i en Goteta-Sant Vicent del Raspeig. D’altra banda, també es treballarà en la velocitat màxima d’explotació (70-100 km/h segons els casos); en totes les estacions subterrànies, en superfície i baixadors, també en superfície; els edificis de la Marina i El Campello; les 12 subestacions de tracció; els túnels entre Estels i Marq-Castillo; les 14 línies d’alta tensió; els 58 km aproximats de línia 2.200 V i 55 centres de transformació; i les possibles futures ampliacions d’electrificació de Benidorm a Altea, d’Estels a Renfe, l’estació intermodal de Renfe i el desdoblament de via entre Isleta i Sangueta.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...