Data
06 de June de 2018

FGV invertirà 5,8 milions d’euros en el manteniment integral de les unitats elèctriques del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) invertirà 5,8 milions d’euros, IVA inclòs, en el manteniment integral de les 34 unitats elèctriques de la flota del TRAM d’Alacant, així com de tots els seus equips, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). El contracte tindrà una vigència de 2 anys, podent-se ampliar per anualitats fins a un màxim de dos pròrrogues.
 
L’objecte d’este contracte és realitzar un correcte manteniment d’estos vehicles que permeta prestar un servici de transport ferroviari amb totals garanties de seguretat i la més alta qualitat possible. Amb este servici s’inclou el manteniment en els 9 tren-TRAM de la sèrie 4.100 i els 25 tramvies de la sèrie 4.200 que presten servici en les Línies 1, 2, 3 i 4 del TRAM d’Alacant.  
 
En el nou contracte millorarà substancialment el manteniment realitzat fins a l’actualitat, analitzant totes les accions i operacions que conformen l’activitat a fi d’arribar a una solució de compromís entre la més elevada exigència en el nivell de servici i el menor cost possible.
 
Per a això s’ha exigit la realització d’auditories tècniques per a avaluar l’estat del material mòbil i les instal·lacions; la realització d’auditories de gestió per a avaluar la gestió del manteniment; el desenrotllament i estudi de plans a fi de reduir avaries i incidències; el desenrotllament d’un manteniment preventiu; i la gestió de l’estoc de materials i reposats.
 
D’altra banda, el pla de manteniment d’ambdós tipus de material mòbil preveu la realització de la revisió de gran calat tipus R2, tendents a aconseguir un alt nivell de qualitat en el servici.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...