Data
01 de March de 2015

FGV licita obres de millora en els passos de vianants entre andanes del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha tret a licitació l’execució de les obres de condicionament de passos entre andanes i de vianants en el TRAM d’Alacant amb un pressupost inicial de 91.572,45 euros, sense incloure l’IVA. Els treballs afectaran distintes parades de les Línies 1 (Estels-Benidorm), 3 (Estels-El El Campello) i 4 (Estels-Plaça La Corunya).

El motiu d’aquestes actuacions és augmentar la seguretat per a l’usuari que utilitza els diferents passos de vianants que creuen la via del TRAM d’Alacant i, per a això, es procedirà a condicionar-los amb criteris d’accessibilitat i seguretat.

Les diverses actuacions a realitzar són l’alçament o reubicació (si fóra necessari) dels passos de vianants i accessos en compliment amb les normatives d’accessibilitat vigents; l’alçament o reubicació (si fóra necessari) dels refugis; l’ampliació del tanca existent per a previndre el risc de caigudes a distinta altura i els encreuaments per llocs indeguts i disminuir el risc d’enrotllaments; i la senyalització dels passos de vianants.

De la inversió prevista, 36.281,40 euros, sense IVA, pertanyerien a les actuacions en les parades de la Línia 1; 22.650,26 euros, sense IVA a la Línia 3 i 23.446,40 euros, sempre sense IVA, per a la Línia 4. La resta de partides fins a completar el pressupost seria per a seguretat i salut i el benefici industrial.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...