Data
24 de February de 2018

FGV licita per 3,7 milions d’euros la neteja de les dependències i instal·lacions del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat, segons ha publicat el  Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la contractació dels servicis de neteja de les dependències i instal·lacions de l’empresa pública en la xarxa de TRAM d’Alacant per un període de quatre anys. L’import d’este contracte ascendix a 3.786.816 euros, IVA inclòs. A més, el document inclou dos possibles pròrrogues d’un any, la qual cosa elevaria el valor del contracte si es fera ús de les dites pròrrogues fins a 5,6 milions d’euros, també amb l’IVA inclòs.
 
El servici adjudicat inclou la neteja de les 69 estacions i parades de les diferents línies de tramvia, tren-TRAM i tren convencional, així com els tallers, les oficines i els quarts tècnics.
 
A través d’estos treballs es garantix que les instal·lacions i dependències de treball i de pas de viatgers estiguen en les condicions necessàries per a complir amb els objectius que establix la Norma de Qualitat Europea UNE-EN 13816 d’Aenor en el seu apartat de confort, i que regixen totes les línies elèctriques del TRAM d’Alacant.
 
El contracte s’ha dividit en dos apartats, el primer afecta el servici de neteja ordinari, el preventiu i el correctiu, i el segon a l’extraordinari, que inclou els servicis no inclosos en el primer apartat, com per exemple necessitats per incidents de causa major, com una riuada, el rodatge d’un anunci o pel·lícula, etcètera.
 
Respecte del contracte anterior de neteja del TRAM d’Alacant, esta adjudicació comptarà amb distintes millores, com l’increment de la freqüència de la neteja.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...