Data
31 de August de 2013

FGV modifica el nom del baixador de la L-9 del TRAM d’Alacant “Hospital Dénia”, que passa a denominar-se “La Pedrera”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha procedit a la modificació de la nomenclatura del baixador “Hospital Dénia” de la Línia 9 del TRAM Metropolità d’Alacant pel de “La Pedrera”, amb l’objectiu d’evitar confusions als usuaris.

A causa del canvi d’ubicació de l’Hospital de Dénia, la parada de FGV junt amb l’antic centre sanitari pot induir a l’error als viatgers, per la qual cosa l’empresa pública va proposar a l’Ajuntament de la localitat costanera alacantina el canvi de nom.

Darrere de la pertinent proposta, la Junta de Govern municipal va acceptar el canvi pel de La Pedrera, partida rural en què s’inclou la zona on es troba la instal•lació de FGV.

Posteriorment, FGV va traslladar l’esmentada proposta a la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient per a aprovar la variació de nomenclatura, tràmit que ja s’ha produït.

Una vegada realitzats els tràmits burocràtics necessaris, l’empresa pública de transports ha procedit aquests dies al canvi de la senyalització i cartelería de la instal•lació del TRAM, que és baixador de la Línia 9 (Benidorm-Dénia), perquè el canvi de nom siga efectiu i així conste en el propi baixador i en els plans de la xarxa. La modificació s’introduïx en els plans i senyalització pròpia de l’empresa per a facilitar que l’usuari s’identifique amb el nou nom.

El baixador de La Pedrera és la tercera parada des de l’estació de Dénia de la Línia 9 del TRAM Metropolità d’Alacant que comunica Benidorm i Dénia amb trens dièsel.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...