Data
04 de December de 2021

FGV modifica el punt de parada dels trens i l’accés a les andanes d’Hospital Vila per les obres de rebaixe d’andanes

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modifica a partir del dimarts 7 de setembre el punt de parada dels trens i l’accés de les persones usuàries a les andanes de la Línia 9 del TRAM d’ Alacant en el baixador Hospital Vila amb motiu de l’execució de les obres de rebaixe i adequació d’andanes que s’està duent a terme entre Benidorm i Dénia.

En concret, es modifica la posició del punt de parada de les unitats en l’andana 1, traslladant-se a la capçalera del costat direcció Dénia en la nova andana ampliada.

A més, es modifica l’accés a l’andana 1, generant un corredor provisional accessible, senyalitzat, abalisat i il·luminat, i es varia l’accés a l’andana 2, generant un pas entre andanes provisional, en paral·lel al fins ara existent, mantenint les mateixes condicions d’accessibilitat i de seguretat, clausurant el pas entre andanes existent per a la seua renovació.

FGV realitzarà una campanya informativa mitjançant cartelleria i megafonia dels baixadors i estacions en el tram Paradís-Costera Pastor, recomanant-se que aquelles Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR), bicicletes, carrets de bebé o similars que tinguen com a destí el baixador Hospital Vila, empren l’últim cotxe o portes posteriors per a l’accés i eixida del tren en l’andana 1.

Aquests treballs formen part de les intervencions que està duent a terme la Generalitat, a través d’FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogeneïtzar les condicions del servei entre Alacant i Dénia.

El projecte constructiu de millora i adequació d’andanes, igual que altres actuacions de Línia 9, és susceptible de ser cofinançat per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...