Data
13 de July de 2017

FGV modifica el servici del TRAM d’Alacant des del 16 al 24 d’abril per l’inici dels treballs de reparació de catenària entre Estels i Marq-Castillo

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modifica a partir del pròxim 16 d’abril i fins al dia 24 del mateix mes els horaris de pas i servicis del TRAM d’Alacant, davant de la necessitat de realitzar obres de reparació de la catenària rígida de la via 1 entre les estacions d’Estels i Marq-Castillo.
 
FGV ha triat este període per a realitzar esta actuació en el tram subterrani de la xarxa amb l’objectiu de minimitzar l’afecció als viatgers, ja que el 16 d’abril haurà finalitzat l’ampliació del servici de Setmana Santa i en els dies següents no hi ha activitat en els centres educatius. Segons els terminis previstos, les obres finalitzaran el 24 d’abril, abans de la festivitat de la Santa Faç que se celebra el 27 d’abril.
 
A fi d’homogeneïtzar el servici i poder fer els treballs necessaris, els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d’abril, que en el calendari de servicis actual del TRAM d’Alacant són Laborables No Lectius, es convertixen en Festius a l’efecte de circulació.
 
L’alteració del servici durant estos dies provoca que les Línia 3 (Luceros-El Campello) i 4 (Luceros-Plaza de La Corunya) passen a tindre el seu origen en l’estació de Marq-Castillo, on poden connectar amb les altres dos línies (1 i 2) per a accedir a la parada d’Estels. La freqüència de pas es manté en un tramvia cada 30 minuts per línia.
 
Per la seua banda la Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) reduïx la seua freqüència de pas de 15 a 30 minuts però tots els tramvies circulen en doble composició per a mantindre l’oferta de places, mentres que la Línia 1 (Luceros-Benidorm) no patix modificacions i manté la seua freqüència de pas cada 30 minuts. Ambdós línies conserven el seu origen i destí en l’estació d’Estels.
 
Des de FGV s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), així com en les pròpies estacions i parades afectades per esta alteració del servici.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...