Data
08 de July de 2017

FGV modificarà el servei del TRAM d’Alacant del 16 al 24 d’abril amb motiu dels treballs de reparació de catenària en el tram entre Luceros i Mercado.  

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modificarà a partir del pròxim 16 d’abril i fins al dia 24 del mateix mes els horaris de pas i serveis del TRAM d’Alacant, davant de la necessitat de realitzar obres de reparació de la catenària rígida de la via 1 entre les estacions de Luceros i Mercado.

 
FGV ha triat este període per a realitzar esta actuació amb l’objectiu de minimitzar l’afecció als viatgers, ja que el 17 d’abril haurà finalitzat l’ampliació del servei de Setmana Santa i en els dies següents no hi ha activitat en col·legis ni centres universitaris. Segons els plaços previstos, les obres finalitzaran el 24 d’abril, abans de la festivitat de la Santa Faç que se celebra el 27 d’abril.
 
Amb el fi d’homogeneïtzar el servei i poder fer els treballs necessaris, els dies 18, 19, 20, 21 i 24 d’abril, que en el calendari de servieis actual del TRAM d’Alacant es troben declarats com Laborables No Lectius, es convertiran en Festius als efectes de circulació.
 
L’alteració del servei durant estos dies provocarà que les Línia 3 (Luceros-El Campello) i 4 (Luceros-Plaza de La Corunya) passen a tindre el seu origen en l’estació de Marq-Castillo, on podran connectar amb les altres dos línies (1 i 2) per a accedir a la parada d’Estels. La freqüència de pas es mantindrà en un tramvia cada 30 minuts per línia.
 
Per la seua banda la Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) reduïx la seua freqüència de pas de 15 a 30 minuts però tots els tramvies circularan en doble composició per a mantindre l’oferta de places, mentres que la Línia 1 (Luceros-Benidorm) no patirà modificacions i mantindrà la seua freqüència de pas cada 30 minuts. Ambdós línies mantindran el seu origen i destinació en l’estació d’Estels.
 
Des de FGV s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web, en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client (900 72 04 72), així com en les pròpies estacions i parades afectades per esta alteració del servei.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...