Data
22 de July de 2017

FGV netejarà els despreniments en cunetes produïts en la Línia 1 del TRAM d’Alacant després del temporal de gener

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de licitació del projecte de neteja de cunetes i despreniments haguts com a conseqüència de les pluges succeïdes al gener d’enguany, que van afectar el traçat de la Línia 1 del TRAM Metropolità d’Alacant (Luceros-Benidorm). El pressupost inicial ascendix a 60.258 euros, IVA inclòs, en uns treballs que duraran dos mesos.
 
Entre el 17 i el 22 de gener es van produir copioses pluges en el recorregut de l’esmentada Línia 1 del TRAM que, en alguns punts, van acumular 400 litres per metre quadrat. Eixa circumstància, unida a les ratxes de vent superiors a 80 km/h, va provocar la caiguda de divers arbratge sobre la plataforma ferroviària, així com despreniments en les trinxeres.
 
Després de la inspecció realitzada pels tècnics de FGV, s’ha observat que al llarg de la traça hi ha despreniments i possibilitat de caiguda d’arbres de gran volum al llarg del traçat de la línia, per la qual cosa s’ha decidit retirar els mateixos per a minimitzar riscos.
 
Per tant, els treballs a realitzar són la neteja de les cunetes i l’extradós (cara superior o exterior) dels murs, així com els despreniments, i la tala d’arbratge i la seua retirada als abocadors autoritzats.
 
Les obres es duran a terme en horari no comercial per a no interferir en la normal circulació dels trens de la Línia 1 del TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...