Data
14 de February de 2023

FGV obri al públic en l’estació de Dénia del TRAM d’Alacant un nou Espai del Client

Espai del Client en l'estació de Dénia
  • En aquestes instal·lacions es poden realitzar consultes i gestions sobre el servei i tràmits per a l’obtenció de títols
  • El nou punt atenció a les persones usuàries se suma a l’existent en Luceros i al qual en els pròxims mesos s’obrirà a Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha obert al públic el nou Punt del Client de l’estació de Dénia, pertanyent a la Línia 9 del TRAM d’Alacant. Aquesta línia que enllaça amb Benidorm va recuperar el servei ferroviari al llarg de tot el seu traçat el passat 16 de gener.

En aquestes noves instal·lacions, situades en el propi vestíbul de l’estació, es poden realitzar consultes sobre horaris, tarifes, itineraris o qüestions relacionades amb el servei de transport. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 7.30 a 21.30 hores. Els dissabtes, diumenges i festius de 10.15 a 18 hores, del 9 d’octubre al 8 de juny.

En aquest mateix local es poden gestionar les altes o incidències dels carnets propis d’FGV a Alacant; obtenció de títols; la gestió de suggeriments, reclamacions i incidències per operacions efectuades en màquines automàtiques; pagament de suplements; objectes perduts; i justificants en cas de retard de trens.

Aquest Espai del Client se suma al que ja es troba operatiu en l’estació de Luceros i al qual en els pròxims mesos s’obrirà en la de Benidorm.

El nou punt d’atenció a les persones usuàries forma part de les iniciatives posades en servei per FGV amb motiu de l’obertura del tram Gata de Gorgos-Dénia.

En l’actualitat, les persones usuàries de la Línia 9 realitzen transbord a Teulada, des dels trens dièsel als nous vehicles duals, per a continuar el seu viatge ja que no poden circular fins a Dénia per motius tècnics i d’accessibilitat.

Està línia va deixar de prestar servei parcialment en 2016, amb la finalitat d’escometre la seua modernització i en els últims anys s’han anat obrint diferents trams fins a completar l’arribada del ferrocarril a Dénia, el mes de gener passat.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...