Data
31 de October de 2018

FGV obri al públic l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha obert al públic, des de primera hora del matí de hui dilluns 30 de juliol,  l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant, una vegada han finalitzat els treballs de desmuntatge i reparació de l’estructura de l’ascensor, que han obligat a tancar estes instal·lacions des de dimecres passat, 25 de juliol.

L’obertura al públic de l’estació de Luceros permet que el TRAM d’Alacant preste servei amb total normalitat en totes les seues línies que des d’Alacant comuniquen amb Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Platja  de SantJoan-Plaza de la Corunya.  
 
Els treballs de desmuntatge van començar dimarts passat nit però s’han hagut de prolongar, donada la dificultat existent per a retirar les peces de vidre que acompanyen l’estructura de l’ascensor que comunica el vestíbul amb l’andana. 
 
Després del procés de desmuntatge, FGV ha iniciat els treballs de reparació i consolidació de l’estructura, motiu pel que l’ascensor de Luceros queda fora de servei temporalment.  
 
Els usuaris de mobilitat reduïda poden accedir als serveis del TRAM d’Alacant des dels ascensors de les estacions de Mercat, més pròxima a Luceros, i Marq-Castillo.   
 
FGV demana disculpes per les molèsties que pot ocasionar esta incidència i recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació sobre el servei de transport en el telèfon d’informació 900 72 04 72, en la web www.tramalicante.es. y en l’App TRAM d’Alacant.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...