Data
14 de June de 2018

FGV obri el 15 de març el tram entre les estacions de Creueta i Benidorm del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reprendrà a partir del pròxim 15 de març el servei ferroviari del TRAM d’Alacant, entre les estacions de Creueta i Benidorm. Este tram s’obri, una vegada han finalitzat els treballs de reparació del pont situat sobre la CV-759, en el terme municipal de La Vila-joiosa. 

 
Des del 15 de març es recupera la circulació ferroviària en les estacions i parades de Creueta, Costera Pastor, Hospital Vila, C.C. La Marina-Finestrat i Benidorm.
 
La reparació i substitució de la plataforma del pont va començar el passat 26 de febrer i s’ha desenrotllat segons allò que s’ha previst, per la qual cosa el dispositiu especial d’autobús previst per FGV deixarà de prestar el 15 de març.  Al mateix temps, la carretera CV-759 en eixe punt es tornarà a obrir al tràfic.
 
Les actuacions realitzades en este pont han permés retirar l’estructura actual i muntar posteriorment la nova plataforma. Després de les proves de càrrega, s’ha procedit al condicionament final de les infraestructures ferroviàries i les instal·lacions d’energia per al restabliment del servei. 
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria de d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.
 
El pressupost d’esta actuació, que també inclou als ponts de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) situats en Teulada i Gata de Gorgos, ascendix a 1.779.282 euros.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...