Data
03 de October de 2021

FGV ofereix 286 tramvies diaris de TRAM d’Alacant en direcció a les platges de l’àrea metropolitana

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita durant el període estival l’accés directe a les platges de l’àrea metropolitana d’Alacant amb les línies 1, 3, 4 i 5 de TRAM d’ Alacant, a part del recorregut de la Línia 9 que discorre per la costa entre Benidorm i Dénia.

Les quatre línies de tramvia citades (L1 Luceros-Benidorm; L3 Luceros-El Campello; L4 Luceros-Plaza La Coruña i L5 Porta de la Mar-Plaza La Coruña) compten amb parades pròximes a les platges de diferents municipis que permeten que 286 serveis diaris faciliten l’accés des de primera hora del dia fins a la nit, amb diferents freqüències segons la franja horària i el dia de la setmana.

En la Línia 1, les parades més pròximes a la platja són El Campello, *Amerador, Coveta Fumà, Cala Piteras, Venda Lanuza i Paradis.

En la Línia 3, són Albufereta, Costa Blanca, Carabiners, Muchavista, Les Llances, Fabraquer, Salesians i El Campello, aquesta última també accessible des de la Línia 1, les que t’acosten a la costa.

En Línia 4, les parades més pròxima són Albufereta, també disponible en la Línia 3 i 5, Cabo Huertas, Avinguda Benidorm, Londres i Plaza de la Coruña.

En la Línia 5, per a desplaçar-se a la platja es poden utilitzar les mateixes que la Línia 4, més La Marina i Porta del Mar.

“A la platja en TRAM”

L’empresa pública de la Generalitat ha llançat una campanya per a promocionar l’ús d’aquests serveis de TRAM d’Alacant en web i xarxes socials. “A la platja en TRAM” té com a objectiu incentivar sobre les possibilitats que ofereix FGV per a accedir de manera còmoda a la platja.

La xarxa de TRAM d’Alacant connecta la ciutat d’Alacant amb 12 municipis de la província, que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d’utilitzar el cotxe.

Les persones que desitgen ampliar la informació d’aquests o altres serveis poden trucar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web www.tramalacant.es i en xarxes socials @TramdeAlicante i @*tramalacant_fgv

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...