Data
12 de August de 2023

FGV ofereix el 14 d’agost servei nocturn de Tramnochador i El Mussol de les Marines

  • Els serveis especials nocturns durant el “pont” d’agost es produiran el divendres 11, el dissabte 12 i el dilluns 14, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge
  • S’aconsella que es consulten els horaris en las web, telèfonsgratuïts xarxes socials o app oficials de TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el dilluns 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge, els serveis especials nocturns de Tramnochador i El Mussol de les Marines, per la qual cosa les circulacions nocturnes durant el “pont” d’agost es produiran el divendres 11, el dissabte 12 i el dilluns 14.

El Tramnochador, el servei nocturn de TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de les Marines, que circula també a la nit i entre Benidorm i Garganes, també prestarà servei el divendres 11, el dissabte 12 i el dilluns 14.

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

Per part seua, El Mussol de les Marines, que uneix Benidorm i Garganes, prolongarà excepcionalment el seu recorregut hui dissabte 12 fins a la parada d’Olla d’Altea per a facilitar a totes aquelles persones que vulguen desplaçar-se per a gaudir de l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla.

En tots dos casos, s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

09 - 04 - 2024

TRAM d’Alacant reforça el seu servici el Dia de la Santa Faç per a facilitar l’accés a la romeria

S'han previst unitats addicionals de la Línia 3 entre les 5 i les 7 hores del pròxim dijous 11 d'abril...
06 - 02 - 2024

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes

Un total de 45 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Mercat amb Sant Vicent del Raspeig, El...
10 - 08 - 2023

TRAM d’Alacant oferirà servei especial per a facilitar l’assistència i retorn al Castell de l’Olla d’Altea

FGV ha programat circulacions addicionals abans i després de l'espectacle pirotècnic del dia 12 Es recomana consultar horaris en la...