Data
19 de August de 2011

FGV oferirà serveis mínims del 50 per cent en la vaga convocada per a demà dijous, 19 de maig, en el TRAM d’Alacant

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà uns serveis mínims del 50 per cent durant els aturs convocats per a matí pels sindicats CC.OO., UGT, SIF i SF en el TRAM Metropolità d’Alacant. Les mobilitzacions s’efectuaran en la franja horària compresa entre les 12:30 i les 16:30 hores.
 
La Direcció general de Treball de la Generalitat Valenciana ha dictaminat, com serveis essencials mínims, que es produeixin el 50 per cent de les circulacions ordinàries regulars dels trens i tramvies durant els aturs. Quant al personal pertanyent als serveis “de Manteniment”, “Instal·lacions fixes” i “Tallers” s’estableixen, així mateix, uns serveis mínims del 50 per cent i la garantia que existeixi un mínim de dues persones en les Brigades d’Atenció Permanent.
 
Els serveis “d’Atenció al Client”, “Centrals telefòniques” i “Registre General” contaran amb la presència d’una persona en cadascun dels centres a fi de poder oferir informació als usuaris i atendre la presentació de qualsevol document per part dels ciutadans.
 
Els serveis mínims establerts per la Direcció general de Treball per a tots aquests aturs són, així mateix, del 50 per cent. Durant la jornada de vaga de matí quedarà suprimida la circulació de 45 trens i tramvies de les quatre línies del TRAM i del servei llançadora 4L.
 
FGV lamenta “les molèsties que aquests aturs ocasionen als nostres clients, més encara quan els mateixos es porten a terme emparant-se en la condició d’empresa pública de FGV”.
 
Tots aquells usuaris de TRAM Metropolità d’Alacant que desitgin ampliar la informació d’horaris i freqüències poden cridar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client o consultar la web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...