Data
27 de October de 2010

FGV oferirà serveis mínims del 60% en els aturs convocats pels sindicats en el TRAM

 
 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà en el TRAM d’Alacant uns serveis mínims del 60 per cent durant les jornades de vaga convocada pels sindicats amb motiu de la negociació del conveni col·lectiu. Els aturs, que es realitzaran conjuntament a València i Alacant, han estat convocats per a demà dimarts, dia 27 de juliol, el divendres 30 de juliol i el pròxim 9 de setembre.
 
 
 
Demà, dimarts 27, els aturs afectaran als serveis compresos entre les 7 i les 9 hores i entre 18 i les 20 hores. El divendres dia 30 la vaga afectarà a l’interval horari comprès entre les 12 i les 16 hores. Finalment el dijous 9 els aturs es donaran entre les 9 i les 12 i de 18:30 a 20:30.
 
 
 
La direcció general de Treball de la Generalitat Valenciana ha dictaminat, com serveis essencials mínims, que es produeixin el 60 per cent de les circulacions ordinàries regulars dels trens i tramvies durant aquests 3 dies.
 
 
 
Quant al personal pertanyent al servei de manteniment, instal·lacions fixes i tallers, tenint en compte la naturalesa d’aquests, s’ha considerat necessari establir aquests serveis mínims del 60 per cent i la garantia que existeixi un mínim de dues persones en les Brigades d’Atenció Permanent.
 
 
Per als serveis d’Atenció al Client, centrals telefòniques i Registre General, es garantirà la presència d’una persona que permeti, respectivament, oferir informació als usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i facilitar la tramitació de qualsevol document pels ciutadans.
 
 
 
En Alacant els usuaris que desitgin ampliar la informació d’horaris i freqüències poden cridar al telèfon 900 72 04 72 d’Atenció al Client del TRAM Metropolità d’Alacant. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web del TRAM (www.fgvalicante.com).

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...