Data
10 de November de 2016

FGV posa en marxa El Mussol dels Marines entre Benidorm i Dénia a partir del divendres 12 d’agost

El Mussol dels Marines, el servici nocturn de la Línia 9 del TRAM d’Alacant que unix Benidorm i Dénia, torna a prestar servici des del pròxim 12 d’agost, els divendres i dissabtes fins al 3 de setembre. Amb este servici FGV facilitarà un any més l’accés al Castell de l´Olla, que se celebra enguany el dissabte 13 d’agost. El Mussol dels Marines realitzarà parada a Benidorm, Disc Benidorm, Camí Coves, L´Alfàs del Pi, L’Albir, Altea, Garganes, Cap Negret, Olla d´Altea, Calp, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, La Xara, Alqueries i Dénia.

El Mussol de les MarinesEste servici addicional se suma al Tramnochador, servici nocturn del TRAM d’Alacant, previst per als mesos d’estiu i que continua oferint servici els divendres i dissabtes d’este mes d’agost. Les circulacions previstes en el TRAMnochador cobrixen les línies de tramvia i tren-TRAN que unixen l’estació d’Estels amb Platja de Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm, per a garantir un servici de transport públic com a alternativa al vehicle privat. D’esta manera, el servici nocturn funciona entre l’estació d’Estels i les localitats de Benidorm (L-1) ; Sant Vicent del Raspeig (Línia 2) ; El Campello (L-3) ; i Platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.

Amb El Mussol dels Marines i el TRAMnochador, FGV presta servici a les principals zones d’oci i diversió d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi. Segons ha indicat el director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, “con este servici públic que s’oferix les nits d’estiu donem més seguretat als jóvens i turistes que vullguen disfrutar de la diversió i oci de les poblacions d’estes comarcas”.

Combinació de trens i autobusos

Enguany el servici nocturn del Mussol dels Marines combinarà els trens que circularan entre Benidorm i Calp amb els autobusos alternatius que s’han habilitat entre Calp i Dénia com a conseqüència de la interrupció de la circulació ferroviària a causa de l’estat de la via i fins que es realitzen les obres d’adequació del tram. L’empresa pública ja ha planificat una sèrie d’actuacions en esta infraestructura per a adequar-la als estàndards de qualitat, confort i seguretat de la resta de la xarxa de FGV.

“Estem compromesos a oferir un millor servici públic de transport i, per això, invertirem en la xarxa i, sobretot, en el tram de Calp a Dénia que ha estat abandonat en els últims 20 anys pels anteriors governs” ha assegurat el director gerent Ángel García de la Bandera abans d’afegir que “prova d’este compromís són els 15 milions d’euros que ja s’han invertit en el tram Benidorm-Calp durant el primer any d’este govern”.

Horaris i freqüències

D’altra banda, les parades convocades obliguen a FGV a oferir, segons la resolució de la Direcció General de Treball, uns servicis mínims del 50 per cent en el TRAMnochador i en El Mussol dels Marines. Les freqüències dels tramvies i trens dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en les pròpies parades i estacions, en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72) .

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...