Data
01 de September de 2011

FGV presenta a Alacant la nova campanya del Tramnochador a la que ha posat veu i música Inma Serrano

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va presentar anit en l’estació de Luceros del TRAM Metropolità d’Alacant la nova campanya promocional del Tramnochador a la que ha posat veu i música la cantant alacantina Inma Serrano.

Representants i treballadors de FGV i De l’Ens Gestor de la Xarxa de Transport i de Ports de la Generalitat (GTP), així com familiars i amics de la cantant i usuaris del tramvia van assistir ahir a un acte celebrat en el vestíbul de l’estació de Luceros en què es va estrenar el videoclip del single “Arena i sal”, sintonia de la campanya publicitària del Tramnochador.

El vídeo arreplega diferents imatges de la costa alacantina en què el TRAM és un més dels protagonistes que inviten a disfrutar de les magnífiques platges de la Costa Blanca.

La cançó està inclosa en el nou disc d’Inma Serrano “Seré sincera”, que va eixir a la venda el passat mes de febrer i que ha comptat amb la producció de professionals com Pedro Andrea o Auro Vaqueiro.

El single “Arena i sal” està inclòs en este octau treball d’estudi de l’alacantina i és un tema que conjuga molts dels valors mediterranis que identifiquen també la filosofia del TRAM. Per això, la cantautora va assegurar que “és un orgull poder anar de la mà del TRAM per a aportar quelcom a la meua terra i unir la meua carrera a la bona imatge d’esta empresa”.

La cançó d’Inma Serrano, a més d’acompanyar les falques publicitàries del Tramnochador, sonarà en el fil musical dels trenes-TRAM que van a Benidorm per a amenitzar el viatge als usuaris que en este recorregut passaran per alguns dels llocs que apareixen en el videoclip.

A més, durant l’acte celebrat anit en l’estació de Luceros s’aprofite per a presentar el que serà nou espot publicitari del TRAM.

Viatjar en TRAM a la nit
Cada estiu, FGV posa a disposició dels veïns i visitants d’Alacant els servicis del Tramnochador perquè puguen realitzar els seus desplaçaments per la província en transport públic i sense necessitat d’utilitzar el cotxe particular.

Com a novetat, enguany el TRAM obrirà les tres estacions subterrànies de MARQ, Mercat i Luceros en les nits estivals per a donar servici als usuaris del Tramnochador.

Els servicis del Tramnochador van començar el dijous, 30 de juny i continuaran fins al dissabte 3 de setembre, per a facilitar la mobilitat dels viatgers en les nits estivals de dijous, divendres i dissabte.

El Tramnochador funciona entre Luceros i les localitats d’El El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.

D’esta manera FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir de marxa a l’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es mouen durant la matinada.

Concretament, els tramvies de la L-4 (Luceros -Pl. La Corunya) circularan en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00h aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.

Els tramvies de la L-3 (Luceros -El El Campello) tindran la mateixa freqüència i també donaran servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular.

D’altra banda, dos trenes-TRAM nocturns cobriran el trajecte entre Luceros i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dos composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores.

Els usuaris del Tramnochador evitaran embossos, problemes d’aparcament i els perills que suposa utilitzar el cotxe particular quan s’acumula cansament i s’ha consumit alcohol.

De Trennochador a Tramnochador
Els servicis nocturns en període estival, anteriorment coneguts com Trennochador, es van posar en marxa per primera vegada en l’estiu de 1988, com una eficaç alternativa als desplaçaments nocturns per carretera, en una zona d’alta densitat de tràfic com és la costa de la província d’Alacant.

El Tramnochador s’ha convertit en un mitjà de transport segur alternatiu al vehicle privat que afavorix la mobilitat nocturna. El seu objectiu és garantir durant els mesos d’estiu un transport segur, còmode i econòmic a les milers de persones que es desplacen a les zones d’oci de la Costa Blanca.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.S’i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de tots els trens en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...