Data
05 de November de 2017

FGV rehabilitarà el túnel de Loma de Rejas i Carrichal de la Línia 1 del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de licitació del projecte de rehabilitació del túnel de Loma de Rejas i Carrichal pertanyent a la Línia 1 del TRAM d’Alacant, situat entre El Campello i La Vila Joiosa.

L’import de licitació, segons ha publicat aquesta setmana el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), és de 105.802 euros, IVA inclòs, amb un termini d’execució de tres mesos després de l’adjudicació i firma del contracte.

Aquesta acció forma part dels treballs d’adequació del túnel de Loma de Rejas i Carrichal a criteris de seguretat ferroviària, segons indica la normativa actual, que garantisquen el pas segur dels trens en el tram comprés entre les dues poblacions esmentades, un dels què més dificultats orogràfiques presenta a causa dels pendents.

A més, aquesta acció respon a les deficiències que va patir la infraestructura del túnel a causa de les intenses pluges que es van succeir el passat hivern, provocant dificultats d’accés.

En concret, els treballs es concretaran en la neteja i sanejament de talús existent per valor de 34.557 euros; la col•locació d’una malla de protecció per 50.820 euros; i la construcció d’un mur per 20.424 euros, totes les obres amb IVA inclòs. Així mateix, entre altres actuacions, també es preveu l’estudi d’un nou sistema de ventilació mecanitzat.

Junt amb la licitació per al sanejament de talús en el Túnel de Loma de Rejas i Carrichal de la Línia 1 del TRAM d’Alacant, FGV va iniciar prèviament el procés de licitació per a la redacció d’un projecte de rehabilitació d’aquest túnel. L’import de licitació ascendeix a 96.800 euros, IVA inclòs, amb un termini d’execució de 4 mesos.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...