Data
01 de September de 2011

FGV renova les ofertes per als clients que vagen als parcs temàtics de Benidorm en el TRAM

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha renovat en els últims dies les seues ofertes comercials per als clients que compren les seues entrades en les estacions de la xarxa metropolitana i vagen als parcs temàtics de Benidorm en el TRAM Metropolità d’Alacant.

A partir d’esta setmana, les taquilles del FGV venen els passes per a Terra Mítica més barats que en l’entrada a este recinte d’oci. Així, els passes d’adult tindran un cost de 27 euros per als usuaris del TRAM (promoció vàlida fins a l’11 de setembre) enfront dels 35 euros que costen en taquilla, i les entrades júnior i senior es vendran per 21,50 euros (promoció vàlida fins a final de temporada) enfront del preu de 26,50 euros en la taquilla del parc.

D’altra banda, comprant les entrades a Terra Natura en les taquilles de FGV l’accés a Aqua Natura és gratuït, la visita podrà realitzar-se el mateix dia o en jornades diferents.

Una altra de les ofertes per a estos dos recintes que pot adquirir-se en les taquilles del TRAM són els passes tot inclòs que permeten l’entrada a Terra Natura i Aqua Natura el mateix dia, i inclouen un menú i tres begudes, tot això per 34 euros el passe d’adult, 28 el de xiquet i 30 el Senior.

Viatge gratis fins a la porta dels parcs
A més, dels esmentats parcs, FGV té acords avantatjosos amb Aqualandia, Mundomar i amb els creuers Kon Tiki. Des de fa anys, l’empresa fomenta l’ús del transport públic per a arribar a estes atraccions turístiques i porta gratis als usuaris que compren en les taquilles del TRAM l’entrada estos recintes.

Els que compren l’entrada en les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de FGV podran realitzar gratis el viatge d’anada i tornada en TRAM fins a l’estació de Benidorm i utilitzar l’enllaç d’autobús urbà o microbús que porta a estos recintes d’oci.

La compra de les entrades en les estacions del TRAM, a més d’incloure el transport gratuït i preus avantatjosos, eviten el viatger realitzar les llargues cues que es formen a l’entrada d’estes instal·lacions.

L’estalvi per als que utilitzen els servicis del TRAM és significatiu, ja que el preu del tren fins a Benidorm més autobús pot aconseguir fins als 8,30 euros si se sumen els bitllets d’anada i tornada.

L’oferta també suposa un important estalvi respecte a l’ús del cotxe particular ja que, entre gasolina, peatges d’autopistes i aparcament el cost que té arribar a estos recintes s’aproxima als 30 euros. A més, els desplaçaments en TRAM són més segurs, còmodes i sostenibles.

Per a més informació sobre totes estes promocions i tarifes els clients poden cridar al telèfon d’atenció al client del TRAM 900 72 04 72 o consultar la web www.fgvalicante.com

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...